لیست کالاهای همزن برقی

انواع همزن برقی

از آن دوران زمان زیادی می‌گذرد، که با قاشق و چنگال مواد را هم می‌زدند و باید تمام انرژی و وقت خود را صرف هم زدن مواد می‌کردند. از زمانی که همزن‌های برقی راه به آشپزخانه‌ها یافته‌اند، دیگر کسی با قاشق و چنگال و همزن‌های دستی قدیمی کار نمی‌کند. میکسرها برا هم زدن مواد مختلف با یکدیگر و مخلوط کردن انواع ماده تر و خشک با هم و هم زدن خامه و سفیده تخم مرغ و ورز دادن خمیر و ...مورد استفاده قرار می‌گیرند. بنابراین زمانی که بخواهید چند ماده ‌ی مختلف را با هم مخلوط کنید و یا سفیده‌ی تخم مرغ را به فوم تبدیل کنیم به میکسری قدرتمند نیاز پیدا می‌کنید. دو نوع هم زن را در بین همزن‌های ناسا الکتریک می‌توان یافت که شامل دستگاه کاسه‌دار و دستی می‌شوند، که در ادامه به بررسی مزایا ومعایب هر کدام می‌پردازیم.

هم زن برقی کاسه دار همانطور که از نامش مشخص است، دارای یک کاسه است، ظرفیت کاسه هم در مدل‌های مختلف متفاوت هست که بسته به نوع کاربری فرق خواهد کرد. معمولاً برای کارهای حرفه‌ای و برای افرادی که بصورت حرفه‌ای کیک و شیرینی و ... درست می‌کنند، همزن برقی کاسه دار با ظرفیت بالا لازم است. اما برای مصارف خانگی همزن‌های 2 تا 3 لیتری هم می‌توانند پاسخگو باشند. بهترین همزن برقی، میکسر کاسه داری است، که دارای سری‌ها و میله‌های متنوع باشد و از سری مفتولی و تخت و چنگک بهره ببرد و دارای توان مصرفی مناسب کاسه‌ای با ظرفیت مناسب و قابلیت تنظیم سرعت و ... باشد.

نکات مهم در خرید همزن برقی کاسه دار

همزن‌های برقی کاسه دار در ساده‌ترین حالت دارای دو سری یا دو میله‌ برای هم زدن مواد هستند. میله‌های مفتولی و میله‌ی تخت و میله‌ی خمیرزن. در واقع میله‌ی مفتولی همان ویسک است و برای زدن تخم مرغ و خامه و ... کاربرد دارد. میله‌ی تخت نیز همان میله مخلوط کن است و برای مخلوط کردن مایه و خمیر و ... استفاده می‌شود. چنگک خمیرزن نیز ورز دادن خمیر به کار می‌رود. این میله‌ها می‌توانند بسیار کاربردی باشند و به هنگام خرید باید به تنوع میله‌ها و جنس آنها دقت کرد. چرا که این میله‌ها با مواد غذایی در ارتباط خواهند بود و جنس آنها بر روی طعم و مزه‌ و کیفیت مواد تاثیر خواهد گذاشت. معمولاً همزن‌های برقی ناسا الکتریک دارای سه نوع سری مفتولی، تخت و خمیرزن می‌باشند و از جنس استیل ضد زنگ یا فلز با روکش کروم می‌باشند.

مشخصات، قیمت و خرید همزن برقی ناسا الکتریک

قابلیت تنظیم سرعت در هم زن برقی؛ یکی دیگر از مواردی است که در انتخاب دستگاه اهمیت دارد. چرا که هر چه سرعت چرخش میله‌ها بیشتر باشد کارایی دستگاه نیز بهتر خواهد بود. سرعت دستگاه باید متناسب با نوع ماده غذایی تعیین می‌گردد. برای هم زدن و مخلوط کردن اولیه مواد کیک باید سرعت پایین دستگاه را انتخاب کرد و هم زدن سفیده تخم مرغ و خامه به سرعت بالای دستگاه نیاز دارد. بنابراین به هنگام خرید و انتخاب یک دستگاه میکسر به تعداد سرعت آن توجه نمایید. تمام همزن‌های برقی ناسا الکتریک قابلیت تنظیم سرعت را دارند و می‌توان بر اساس نیاز خود دستگاه را بر روی سرعت مناسب تنظیم کرد.

ظرفیت  کاسه و جنس آن از دیگر موارد مهمی است که هنگام خرید و انتخاب دستگاه mixer باید مورد توجه قرار داد. در واقع میکسرهای حرفه‌ای که به منظور شیرینی پزی و کیک پزی حرفه ای برای قنادی‌ها و شیرینی پزی‌های استفاده می‌شوند، دارای کاسه‌ای با ظرفیت بالای 7 لیتر می‌باشند و این در حالی است که میکسرهایی که برای مصارف خانگی استفاده می‌شوند معمولاً کاسه‌ای با ظرفیت 3 تا 5 لیتر دارند.

انواع همزن برقی کاسه دار و بدون کاسه

همزن کاسه دار چرخشی از سری دستگاههای بسیار با کیفیتی است که در این صفحه از محصولات ناسا الکتریک قرار دارد. این نوع دستگاه میکسر کاسه دار نه تنها از پایه و کاسه بهره می‌برد، بلکه قابلیت چرخش کاسه را نیز دارد و می‌تواند با چرخش سه بعدی کاسه به مخلوط شدن و هم زدن سریع و یکدست مواد داخل کاسه‌ کمک کند. میکسر دستی یا تکی هم نوع دیگری از هم زن‌های ناسا الکتریک هستند، که بصورت دستی کار می‌کنند و کاسه و پایه ندارند، برای کار کردن با این هم زن، باید آن را با دست نگه داشت و داخل کاسه‌ی کاسه‌ی مواد به چرخش درآورد. در این صفحه شما می‌توانید انواع میسکر کاسه دار و دستی را مشاهده نمایید.

همزن برقی کاسه دار

همانطور که گفته شد یکی از انواع همزن‌های برقی، میکسر کاسه دار است. دستگاه میکسر کاسه دار از یک پایه به عنوان نگه دارنده و سری اصلی دستگاه و کاسه و میله‌ها تشکیل شده است. برای استفاده از این نوع میکسر کافی است که کاسه را بر روی جایگاه خود قرار داده و سری مورد نظر را به دستگاه اصلی وصل کنید، سپس با فشار دادن کلید مخصوص رهاسازی دستگاه، سری را به سمت پایین فشار دهید تا میله ها درون کاسه قرار گیرند. به همراه همزن برقی میله‌های متنوع با کارایی مختلف عرضه می‌شوند، که شامل میله مفتولی، میله تخت و خمیرزن می‌شود. در هم زن برقی کاسه دار مشخصاتی مانند ظرفیت کاسه و جنس آن، نوع میله‌ها و جنس آنها، قابلیت تنظیم سرعت و قابلیت چرخ خودکار کاسه و ... اهمیت دارد.

همزن برقی بدون کاسه

این نوع دستگاه ساختاری ساده دارد، در این مدل خبری از پایه و کاسه نیست. این دستگاه ابعاد و وزنی مناسب دارد و به راحتی می‌توان برای مصارف خانگی از آن استفاده کرد. این دستگاه معمولاً دارای میله‌های مفتولی و تخت و خمیرزن می‌باشد و قابلیت تهیه انواع خمیر و مخلوط کردن و هم زدن سریع مواد مختلف را دارد. معمولاً میکسر برقی بدون کاسه که به هم زن تکی یا دستی نیز معروف است، برای مصارف خانگی بسیار پر کاربرد است. استفاده از این نوع دستگاه برای استفاده‌های صنعتی نظیر کیک پزی حرفه‌ای توصیه نمی‌شود چرا که باید در حین استفاده دستگاه میکسر را در دست نگه داشت و اگر مدت زمان استفاده از دستگاه از حد معمول فراتر رود، بسیار خسته کننده خواهد بود. همزن های برقی بدون کاسه و کاسه دار ناسا الکتریک دارای 18 ماه گارانتی و 5 سال خدمات پس از فروش می‌باشد.

در این صفحه لیستی از همزن‌های برقی ناسا الکتریک که شامل میکسر برقی کاسه دار و میکسر برقی بدون کاسه می‌شود را مشاهده می‌نمایید. معمولاً تمامی مدل‌های هم زن عرضه شده دارای دو رنگ مشکی و سفید می‌باشند و کاربران می‌توانند متناسب با سلیقه و دکوراسیون و فضای آشپزخانه یا محل کارشان یکی از رنگ‌ها را انتخاب کنند. تمامی این محصولات دارای 24 ماه گارانتی و 5 سال خدمات پس از فروش می‌باشند.

 

عضویت در خبرنامه

از آخرین اخبار و محصولات ناسا الکتریک پیش از دیگران مطلع شوید و از تخفیف های داغ خبردار شوید.